2024. június 20. 9:00

Assessment Systems iroda

Az üzleti siker két kulcsa: a pénz és az emberek. Hogan a személyiségértékelés hatékony tudományát használja fel, hogy segítsen a megfelelő emberek felvételében, a tehetséges alkalmazottak fejlesztésében, a nagyszerű vezetők kialakításában és az eredmény elérésében.

A Hogan Refresher eseményen megismerheted a Hogan teszteket közelebbről vagy felfrissítheted rég nem használt tudásodat a témában:

 1. HOGAN PERSONALITY INVENTORY (HPI) rámutat az egyén erősségeire és a fejlesztendő területeire (pl.:munkához való megfelelés).
 2. HOGAN DEVELOPMENT SURVEY (HDS) olyan jellemvonásokat és tendenciákat határoz meg, melyek veszélyeztethetik a karriert.
 3. MOTIVES, VALUES, PREFERENCES INVENTORY (MVPI) értékeli, hogy a személyiség és a vállalati kultúra mennyire illeszkedik egymáshoz.

Akár tapasztalt Hogan-szakértő vagy, akár csak most ismerkednél először a Hogan tesztekkel, ez a rendezvény tökéletes alkalom arra, hogy felfrissítsd tudásodat és fejleszd készségeid egy támogató és kooperatív környezetben.

Szakértő oktatóink végig vezetnek majd a Hogan tesztekkel kapcsolatos legfontosabb alapfogalmakon és módszertanokon. Mi több, az eseményünkre való részvétel segítségével bővítheted a tudásod a személyiségtesztek összefüggéseiről és azok hatásairól.

Ezért gyere el

 1. Frissítsd fel a tudásod: Az eseményünk tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy felidézd a Hogan értékelési tesztek működését.
 2. Találkozz más szakemberekkel: Az eseményünk egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy kapcsolatot építs más leendő vagy már Hogan képzett szakemberekkel. Megoszthatod az ötleteidet, tapasztalataidat és bevált gyakorlatokat olyan emberekkel, akiknek szintén szenvedélyük a Hogan.
 3. Ismerj meg új szempontokat: Tudj meg többet a skálák közötti korrelációkról. Tanulj új szempontokat és stratégiákat, amelyekkel hatékonyabban használhatod a Hogant.
 4. Javíts a teljesítményeden: Az eseményünkön résztvevők értékes betekintést nyerhetnek arról, hogyan használhatják a Hogan teszteket a teljesítmény optimalizálására és a siker elérése érdekében.

Agenda

9:00 – 9:15 – Bevezetés
9:15 – 10:00 – Hogan bemutatása
10:00 – 10:10 – Szünet
10:10 – 12:00 – HPI skálák bemutatása
12:00 – 13:00 – Ebédszünet
13:00 – 14:30 – HDS skálák bemutatása
14:30 – 14:40 – Szünet
14:40 – 15:40 – MVPI skálák bemutatása
15:40 – 16:40 – Összefüggések megvitatása példákon keresztül
16:40 – 17:00 – Zárás

A képzés a következőket tartalmazza

 • Ebédet és további cateringet,
 • Egy teljes napos képzést,
 • A Hogan képzéshez tartozó vadonatúj workbookot (Hogan képzettek számára),
 • Ingyenes kipróbálási lehetőséget a Hogan felmérésekből.

Helyszín: 1074 Budapest, Dohány utca 12-14. (Focus Point Irodaház), 6. emelet, Assessment Systems iroda

A képzés díja: 79.900 Ft + ÁFA (a képzés díja beszámítható később a Hogan Certification Tréning díjába)

Ne várj tehát – regisztrálj most a Hogan-frissítő rendezvényünkre, és tedd meg az első lépést afelé, hogy mint szakember teljes mértékben kibontakoztasd a benned rejlő lehetőségeket!

Regisztráció

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.