Cégünkről

Az Assessment Systems Hungary egy nemzetközi HR tanácsadó cégcsoport részeként, több mint 15 éves tapasztalattal és 1000-nél is több elégedett vállalati ügyféllel rendelkezik. Ügyfeleink elégedettségének köszönhetően a cégcsoport megalakulása óta folyamatosan növekszik. Innovatív gondolkodású, trendeket alakító, multinacionális csapatunk eltökélt abban, hogy segítse ügyfeleinket sikeresebbé válni a humán tőke fejlesztése által. Személyre szabott megoldásokkal támogatjuk ügyfeleinket a piacismeret, a technikai tudás, valamint az emberek és szervezetek kiemelkedő ismeretének kombinációja révén.

Helyezze az embereket a középpontba, mert az emberek az üzleti sikeresség irányítói.

20+

éves tapasztalat

9

nemzetközi iroda

60+

tanácsadó

50+

országban sikeres projekt

5000+

vállalati ügyfél

15+

beszélt nyelvek

Értékeink

Eredmény-orientált megközelítés

Minden projektben az ügyfeleink problémáinak tényleges megoldására összpontosítunk. Tanácsadóink alapelve az ügyfelekkel való szoros együttműködés, illetve az egyedi igényekre szabott szolgáltatások, melyek a professzionalizmuson, a rugalmasságon, a sebességen és a kiváló minőségen alapulnak.

Glokális szemlélet

Európa-szerte működő irodáinkkal és az egész világra kiterjedő képzett partnerhálózatunkkal sikeresen oldjuk meg multikulturális és többnyelvű cégek problémáit. Globális tudást, nemzetközi standardokat és benchmarkokat ötvözzük a lokális értékekkel, valamint a helyi piacok és ügyféligények ismeretével.

Globális tanácsadói csapat

Mindig a lehető legmagasabb szakmai színvonalú szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleinknek. Ügyfeleink felmerülő igényeinek megoldásán mindig a lehető leghozzáértőbb csapat dolgozik világszerte.

Saját K+F csapatunk gondoskodik a folyamatos innovációról

Mindig a legjobb megoldást kínáljuk ügyfeleink számára. Egyedi megoldásaink kialakításában nagy hangsúlyt fektetünk az innovációra és a kutatásra, folyamatos fejlesztéseinkkel igyekszünk mindig a legfrissebb ügyféligényeket is kielégíteni.

Küldetésünk

Az Assessment Systems csapatának minden tagja elhivatottan segít ügyfeleinknek a munkatársakkal kapcsolatos kihívásaik megoldásában:

Segítünk objektív és megfelelő kiválasztási döntéseket hozni

Megvalósítható tanácsokat adunk a tehetségek kiválasztásában, megtartásában és kompetenciáik fejlesztésében

Segítünk az adat-vezérelt stratégiai HR döntések meghozatalában

Fejlesztjük partnereink HR csapatainak képességeit

Partnerek vagyunk munkatársai kompetenciáinak és tudásának fejlesztésében

Segítjük a szervezetek integrációs és transzformációs törekvéseit, ezek emberi oldalát

HR megoldásaink

Sikerünk a valid és modern eszközök és szolgáltatások igazi megoldásokká alakításán alapszik, amelyek a hatékony kiválasztást; egyéni, csapat- és szervezeti fejlődést szolgálják.

A szoros együttműködés az ügyfeleinkkel és az egyedi ügyfélproblémák megoldása a tanácsadóink legfőbb alapelve. Munkánkat a magas szintű szakértelem, rugalmasság, gyorsaság és minőségi kivitelezés jellemzi minden egyes projekt esetén.

Régiós ügyfeleink

Szeretne többet megtudni arról, hogyan segíthetjük az embereit
abban, hogy ők váljanak a szervezete sikerének irányítójává?

Share This