Training

Tréningek

HR tréningek

Assessment Center

Az AC, mint a kiválasztás talán leginkább specifikus eszköze, mára széles körben elterjedt gyakorlatot alkot. Bár a lebonyolítás terén vannak komoly különbségek, a lényeg és tulajdonképpen az igény, gyakorlatilag mindenhol ugyanaz: valós idejű és releváns helyzetekben megméretni a jelölteket. Emiatt az AC mindenhol egy többnyire egy napos, intenzív feladathelyzetet jelent, amelynek során a résztvevőket képzett megfigyelők kísérik figyelemmel, hogy lényeges információkat olvassanak ki viselkedésükből.

Development Center

A Development Center (DC) egy megbízható, modern eszköz a munkatársak erősségeink és fejlesztendő területeinek feltérképezésére, amely később fejlesztési terv alapjául szolgálhat.

Soft-skill tréningek

Érzelmi intelligencia tréning

A tréning egy intenzív, egy napos készségfejlesztő alkalom, ahol a résztvevők különböző gyakorlatok során megtapasztalhatják, mi minden tartozik az érzelmi intelligencia fogalomba és ő maguk milyen EQ szinttel rendelkeznek, illetve hogyan lehet fejleszteni azt.

Good to Great tréning

Az egy napos tréning során a résztvevők megismerik, és megtapasztalják, hogy miként válhat egy erősség buktatóvá, és hogyan lehet ezzel megküzdeni. A vezetői hibák vizsgálatából kinőtt kutatás ezáltal rávilágít arra, hogy a jó sajnos nem jelenti egyben a rossz hiánya, és utat mutat arra, hogy miként válhat jóból kiválóvá egy vezető.

Motiváció tréning

Az Assessment Systems Hungary motivációs tréningje azon a jelenségen alapszik, amely szerint a XXI. században a valódi hozzáadott értéket a motivált és elkötelezett munkavállalók adják, és kevésbé a technika vagy a technológia.
A munkatársak megtartása ugyanakkor az egyik legösszetettebb kérdés, különösen, mert a pénzügyi keretek limitáltak, és mert a motivációs spirálba a kultúrától a közvetlen vezetőn át a többi munkatársig mindenki bekapcsolódik.

Változásmenedzsment tréning

A változásokhoz való alkalmazkodás, és az ezzel való hatékony megküzdés szerves részét képezi a munka világának. Az Assessment Systems ezekre a problémákra dolgozta ki intenzív, egy napos Stressz-management és Változás-management tréningjét, ahol a résztvevők különböző gyakorlatok során nyernek nagyobb önismeretet, és tesznek szert hatékony megküzdési technikákra.

Projektmenedzsment tréning

A projektmenedzsment 10 emberből 10 számára jelent mást és mást. Ez a különbség a mindennapi munkavégzés során hatékonysági, időgazdálkodási problémákat okozhat. Az Assessment Systems Hungary „Projekt menedzsment a gyakorlatban” képzését ez a felismerés szülte.

LEGO® SERIOUS PLAY® workshop

A LEGO® SERIOUS PLAY® módszertan a résztvevők kreatív energiáinak felszabadításával, és folyamatos flowban tartásával segíti a bennük rejlő információk feltárását, tisztázását, így a felhasználási területe szinte korlátlan az egyént érintő problémáktól kezdődően a csoporton át, a szervezet egészéig.

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: B/2020/003833
Share This