LOBBANTSA LÁNGRA TEHETSÉGEI EREJÉT.

Talent Management

A Talent management lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy azonosítsák, fejlesszék, bevonják és megtartsák a megfelelő embereket és a nagy teljesítményű előadókat a vállalat számára. Ez szorosan kapcsolódik a hatékony működéshez, például az elkötelezettség, a promóció vagy a motiváció szempontjából. Az a tény, hogy a tehetségek a vállalatok teljes jövedelmének 80%-át generálják, még fontosabbá teszi a témát. Ezek a munkatársak a legfontosabbak a szervezetben, akik leginkább hozzájárulnak a sikerhez, és ezért a vállalatoknak arra kell összpontosítaniuk, hogy ezekbe a legjobb előadókba fektessenek energiát, hogy továbbra is előre haladjanak.

A helyes talent management megközelítéssel növelheti szervezetének legértékesebb egyéni munkateljesítményét.

Szeretné belobbantani tehetségei igazi erejét?

ELŐNYÖK

Objektív célkitűzések

Az egyedülálló 3-dimenziós módszertanunk adat-vezérelt, figyelembe véve a tehetségek potenciálját, reputációját és teljesítménymutatóit. Ezzel segítve a szervezeteket abban, hogy kizárják a szubjektív tényezőket a talent management folyamataiból.

Célzott és megnyerő

Szakembereink feltárják a tehetségek legfontosabb jellemzőit és készségeit, amelyek kiemelik az erősségeiket, jelzik a fejlesztési igényeket, és összehangolják őket a szervezet céljaival. A jól megtervezett fejlesztés lehetővé teszi a tehetségek teljes potenciáljának elérését és bevonását.

Eredményorientált megközelítés

Megközelítésünk az üzleti eredményekre fókuszál, és lehetővé teszi a tehetségek fejlődésének mérését a szervezet igényeihez igazodva.

Szeretne többet megtudni arról, hogy az Assessment Systems hogyan segíthet szervezetének a tehetségek azonosításában, fejlesztésében és megtartásában?

A Manpower Group által végzett éves Talent Shortage Survey szerint a tehetségek fejlesztése és megtartása szervezeten belül a HR-stratégia egyik legfontosabb szempontja, mivel az európai munkaadók 36%-a és a globális munkaadók 40%-a problémákba ütközik az új tehetségek megtalálásában.

A TALENT MANAGEMENT ALKALMAZÁSA ELENGEDHETETLEN A MAGAS POTENCIÁLLAL RENDELKEZDŐ EGYÉNEK FELISMERÉSÉBEN, A SIKERES TERVEZÉSBEN, A KULCSSZEREPLŐK FEJLESZTÉSÉBEN ÉS AZ ELINDULÁS TÁMOGATÁSÁBAN.

Talent management programjaink növelhetik a tehetségek beazonosítását, tapasztalait, motivációit és megtartását. Lehetővé tehetjük kulcsemberei számára, hogy teljes mértékben kihasználhassák teljes potenciáljukat, emellett azt is, hogy a lehető legjobban kihasználják lehetőségeiket.

Share This