A HR TÁMOGATJA AZ ÜZLETI SIKEREKET.
KÉSZÍTSE FEL CSAPATÁT.

HR készségek fejlesztése

Az ön HR csapatán múlik, hogy megszilárdítsa az összes HR folyamatot a vállalatnál. Ők felelősek az egész munkavállalói életciklusért, és nagyrészt hatással vannak az alkalmazottak tapasztalataira, elkötelezettségére, megtartására és az emberekkel kapcsolatos kérdéseikre.

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk, hogy segítsük ügyfeleinket abban, hogyan növeljék humán tőkéjüket, és örömmel tanítjuk HR munkatársait, hogyan használhatják fel azokat a jól bevált eszközöket és szolgáltatásokat, amelyeket sikeresen alkalmazhatóak a kiválasztási és fejlesztési folyamatokban.

Szeretné tudni, hogyan tudjuk fejleszteni a HR osztályát?

ELŐNYÖK

Javítja a kiválasztási döntéseket

Segítünk a HR csapatoknak a különböző értékelési módszerekhez szükséges képességek kiterjesztésében, például viselkedési esemény interjúk, Assessment Center és különböző pszichodiagnosztikai módszerek tekintetében.

Jobb fejlődési folyamatokat eredményez

A HR-csapatainak felkészítése a különböző fejlesztési eszközökre és módszerekre vonatkozó ismeretekkel és gyakorlatokkal segít, hogy érdemben tudják támogatni a HR-részlegek legfontosabb folyamatait.

Szeretne többet megtudni arról, hogy az Assessment Systems hogyan segíthet szervezetének a HR szakembereinek fejlesztésében?

Engedje, hogy csapata fejlessze saját HR készségeit, azzal, hogy megtanulják és szélesítik a kompetenciáikat különböző értékelési módszerek végrehajtásával, mint például a viselkedési esemény interjúk, Assessment Center-ek, és a különböző pszichodiagnosztikai módszerek. Segíthetünk HR csapatának fejlesztésében különböző fejlesztési eszközök, például Development Center-ek, képzések és fejlesztési visszajelzések használatával. Kipróbált és valós megközelítésünkkel képzett szakembereink segítenek HR munkatársainak a megértés megszerzésében, hogy hatékonyan kezelhessék a HR-munkafolyamatokat és elérhessék a szükséges készségeket. Segítünk HR munkatársainak, hogy értékes üzleti partnerekké és képzett szakemberekké váljanak.

Share This