AZ AGILIS ÁTALAKULÁS SIKERESSÉGE
AZ EMBEREKEN MÚLIK.

Agile megoldásunk

Az agile (agilis) szervezeti működés legfontosabb célja, hogy a vállalkozás gyorsabban és hatékonyabban reagálhasson a változó piaci környezetre és a hirtelen felmerülő vevői igényekre, miközben a versenytársai előtt marad a piaci versenyben. Azoknak a szervezeteknek kell komolyan elgondolkodni az agilis átálláson akik nem akarnak alulmaradni ebben a kiélezett küzdelemben a vevőkért, ahol a régi szabályszerűségek talajukat vesztették, és ahol akár a kis cégek is legyőzhetik a nagyokat, egy-egy új innováció pillanatok alatt lesöpri az asztalt és új helyzetet teremt.

Módszertanunk két egymástól függő, egymásra ható tényezőn alapul:
1. KÉPESSÉG
A munkatársak technikai tudásának képzése és fejlesztése az Agilis működés témájában (módszertanok, folyamatok, elvek)
2. ALKALMASSÁG
A munkatársak agilis kompetenciáinak felmérése és fejlesztése, amelyek segítik az agilis működést (önismeret, szoft skillek)

A megfelelő kompetenciák, kompetencia-szettek kiértékelése és felmérése a csapattagok kiválasztása és fejlesztése előtt jelentheti a transzformáció sikerét vagy ennek elmaradása a bukását!

Sikeresen szeretné átalakítani és
működtetni agilis szervezeti egységeit?

AZ AGILE MEGOLDÁSUNK ALKOTÓELEMEI

Az agilis kompetenciák modellezése

Kipróbált és bevált módszertanunk mentén meghatározzuk vagy újradefiniáljuk az agilis szerepkörökhöz szükséges kompetencia-szetteket és leírásokat. Az agile kompetencia modellt a szervezetére és a bevezetendő(ett) agilis módszertanához igazítjuk.

Kompetenciák leképezése

Szakértőink leképezik a szervezetre és pozícióra szabott kompetencia-szetteket, hogy mérhetővé tegyék őket a legmegfelelőbb értékelő eszközökkel. Az értékelési eredmények segítségével szervezete adat-alapon tudja összehasonlítani a jelentkezőket, megtalálhatja a hiányzó kompetenciákat és kijelölheti a fejlesztési területeket.

Agilis kompetenciák felmérése

Agile megoldásunk vállalatra és agilis pozícióra szabott értékelő rendszerrel dolgozik. A piacon elérhető legjobb mérőeszközöket használjuk annak érdekében, hogy valóban a legmegfelelőbb kompetenciákkal rendelkező embereket válassza.

Cégre szabott agilis riportok

Riportjaink érthetőek és teljes az Ön vállalatára szabottak. Egyértelmű leírásokat és javaslatokat tartalmaznak az agilis szerepkörre és megfelelésre vonatkozólag, hogy segítse Önt és vállalatát a megfelelő döntéshozatalban.

Agilis emberek fejlesztése

Szakértőink rávilágítanak az egyes emberek erősségeire és kijelölik a fejlesztendő területeiket az agilis szervezeti célok mentén. A célzott fejlesztések és képzések hozzásegítik a munkavállalóit a tényleges potenciáljuk eléréséhez az adott pozícióban.

Agilis teljesítmény mérése

Módszertanunk az üzleti sikerekre és az agilis szervezetek / szervezeti egységek fenntarthatóságára koncentrál, olyan kompetenciamérő eszközöket beépítve a Teljesítmény Értékelő Rendszerükbe, mely a KÉPESSÉG-ALKALMASSÁG modellen alapul.

Szeretne többet megtudni arról, hogy az Assessment Systems hogyan segíthet szervezetének
az agilis mindszettel rendelkező emberek értékelésében, kiválasztásában és fejlesztésében?

Ügyfeleink, akiket sikerrel támogattunk az agilis átállásukban

Share This